29. november 2011

Adventskrans med hamaperler

Nu fik jeg endelig tid til at uploade et billede af min adventskrans. Det hele foregår med en baby i favnen, så i stedet for at skrive en masse vil jeg lade billederne tale.


26. november 2011

Juletræspynt

Jeg har en mission: næste år skal jeg have en stue, hvor der er plads til et juletræ.
Sådan et træ kræver jo også lidt pynt, så jeg er så småt i gang med at købe lidt.
Disse fine stykker fandt jeg i Søstrene Grene.






- Posted using BlogPress from my iPhone

25. november 2011

En doily

Med garnet fra Søstrene Grene har jeg også hæklet en doily efter denne opskrift.
Jeg har også planer om at lave en Zpaghetti udgave snarest.



- Posted using BlogPress from my iPhone

24. november 2011

Garn fra søstrene

Jeg har været et smut i Søstrene Grene. Uden barnevogn vel at mærke! Det kan Søstrene Grene i Aalborg slet ikke klare, der er absolut ingen plads - måske det er en del af konceptet?
Siden jeg sidst havde været der, havde de fået nye farver garn, så der måtte lige lidt nøgler med hjem. Det er bl.a. blevet til en ny suttesnor til Alberte.



Her ses en dødtræt model. Prøver at holde hende vågen, så hun vil tage en længere lur. At skrive blogindlæg på mobilen er åbenbart ikke vejen frem, nu er hun faldet i søvn på mine ben...
Nå, det var suttesnoren vi kom fra. Sådan en er ret uundværlig for tiden. Alberte hiver fat i alt, hvad hun kan komme i nærheden af for tiden inkl hendes sut. Hun kan altså kaste sådan en ret langt - måske hun bliver håndboldspiller?
Og så lige et billede af Tornerose.




- Posted using BlogPress from my iPhone

19. november 2011

Adventskranse

Julehyggen er i gang












En limpistol er god at have ved hånden, når man laver juledekorationer.

- Posted using BlogPress from my iPhone

18. november 2011

Hamaperler og jul?

Jeg leger lidt med hamaperler. I morgen skal min mor og jeg traditionen tro lave årets juledekorationer. Jeg har en ide til en anderledes adventskrans. Normalt er jeg super traditionel, når det gælder julen, så nu må vi se, hvor anderledes den bliver.

Uglerne machete en ugleuro, jeg har lavet tidligere. Disse skal bruges til en barnevognskæde. Jeg har haft gang i flere kæder, men er enten gået i stå undervejs eller bare ikke blevet tilfreds med resultatet. Nu prøver jeg igen...



- Posted using BlogPress from my iPhone

15. november 2011

Hos "fotografen"

... ja, det var bare mor, der legede fotograf. Der skulle i hvert fald tages lidt billeder til barnedåbsinvitationer. Jeg synes, min lille fotomodel klarede det eksemplarisk.




Vi var også hos en "prof" fotograf for nogle uger siden, men det er noget nemmere at lokke et smil ud af den lille dame, når hun er på hjemmebane.


Nu er barnedåbsinvitationer bestilt. Jeg har lavet dem vha. Picnik.com. Det bliver spændende at få dem i hånden. Jeg kan ikke lade være med at være bange for, at jeg har lavet en fejl på dem. Skrevet det forkerte tidspunkt eller noget. Jeg tør næsten ikke kigge på den færdige invitation på computeren.
Når invitationerne en gang er sendt ud, kan det være jeg lægger det færdige resultat på bloggen.

Vi har lidt travlt for tiden, så jeg har en masse hængepartier. Bl.a. nogle blogawards jeg har modtaget. Jeg beklager meget, det er altså ikke fordi jeg er ligeglad. Det er en dejlig anerkendelse at få.

6. november 2011

At finde sin hånd




Der bliver smasket en hel del herhjemme.

- Posted using BlogPress from my iPhone

3. november 2011

Vinder af Give Away!

I dag er Alberte 2 måneder gammel! Det er jo vanvittigt som tiden flyver. Det lyder som en kliché, men jeg forstår altså ikke, at der er allerede er gået så lang tid. På den anden side kan jeg næsten heller ikke huske, hvordan det var, før hun blev født.

Med Albertes 2 måneders dag kom også udtrækningen af vinderen af min give away. Alle lodder blev skrevet ned på en seddel. Kæresten fik æren af at vælge et tal mellem 1 og 81.

Vinderen blev: Dorte Klerke med bloggen Dortes skriblerier. Sjovt nok bor Dorte også i Aalborg. Jeg synes, det er sjældent, at jeg finder andre bloggere i nærheden af mig. For mig virker det til, at de fleste bor i Århus eller København, men det er måske bare mig...

I hvert fald stort tillykke til Dorte. Hvis du er sød at sende mig en mail på liseramlose85@hotmail.com med din adresse, vil jeg sende den lilla/gule rangle til dig.


Lidt til halsen

Et hurtigt hyggeprojekt er på pindene.




I aften trækker jeg vinderen af min give away.

- Posted using BlogPress from my iPhone

1. november 2011

Tegneri

Hos Søhesten har jeg set dette fine mønster. Det måtte jeg straks i gang med selv. Det er alt for længe siden, jeg har tegnet.






- Posted using BlogPress from my iPhone

Husk min give away!

Vinderen trækkes på torsdag.



- Posted using BlogPress from my iPhone
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...