11. marts 2012

Meget mystisk... og noget med garn

Jeg ved simpelthen ikke, hvad der er sket. Min blog viser nu kun 1 indlæg, selvom jeg i indstillingerne har sat den til at vise mange flere! Hvad er der sket?? Det startede med, at jeg prøvede at sætte mobilvisning til - det skulle jeg måske så aldrig have gjort..? Jeg er lidt spændt på om dette indlæg nu kommer til at stå alene.

Hvad foretrækker du i øvrigt, hvis du læser blogs på din smartphone - mobilvisning eller almindelig visning? Jeg synes selv, det er rarest at kunne se bloggen, som den er (altså almindelig visning), men jeg vil selvfølgelig gerne gøre mine læsere glade, så hvis du foretrækker mobilvisning, må du endelig give lyd. Du skal naturligvis også give lyd, hvis du synes, at jeg for alt i verden skal beholde den almindelige visning. Hvis du er ligeglad eller slet ikke har en smartphone - skal du bare ignorere ovenstående, men du må da gerne skrive hej alligevel ;)

Nu til noget mere kreativt. Jeg er i gang med et par projekter, der ikke behøver den store opmærksomhed under produktionen.
Jeg hækler firkanter af Kauni rester. Så må tiden vise, hvad de skal blive til (afhænger jo lidt af antallet og min tålmodighed). Opskriften til firkanterne finder du hos Lutter Idyl.Derudover er jeg i gang med at strikke et sengetæppe til Alberte. Opskriften er fra Pickles og jeg har tidligere strikket et til min kollegas datter. Det ser måske kompliceret ud, men det er faktisk ret nemt, når man først har fået opskriften ind under huden - men sådan er det vel tit. Tæppet bliver i øvrigt fantastisk blødt.4 kommentarer:

 1. Helt sikkert alm visning!!! Hvis du spørger mig! Jeg har haft mobilvisning på min blog men har pndret det igen da jeg selv synes det er irriterende...
  Og fine lapper. Er selv i gang med de samme. ;-)

  SvarSlet
 2. Helt sikkert mobilvisning! :)

  Fint sengetæppe; det ligner lidt samme teknik som til djævlehuer?

  SvarSlet
 3. Det ser ud til at du har fået styr på det med at have flere indlæg til at være på forsiden :D
  De der lapper til et tæppe ser nu meget lækre ud.. eller også er det mest af alt Kauni garnet jeg savler over? :D

  Mht Mobil eller alm visning, så er jeg lidt både og.. jeg har ikke brugt min smartphone så meget endnu til at se blogs, den er alt for langsom og skærmen for lille til at vise det ordentligt..

  SvarSlet
 4. Ser meget spændende ud med det babytæppe - Må lige følge med i hvordan det ender :) Rigtig god forårsdag til dig!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...