24. april 2012

Grydelapper og en lille terroist

I weekenden var jeg et smut i København for at besøge en studieveninde. Vi får desværre set alt for lidt til hinanden, efter hun er flyttet til København, så det var dejligt at se hende.
Det var også dejligt at være af sted helt alene, men også super underligt. Jeg savnede godt nok også den lille terrorist (mere om det senere).

Min veninde skulle selvfølgelig have en gave. I dagene op til havde jeg derfor hæklet løs på et par grydelapper til hende.


Jeg synes, de blev super fine, så derfor er jeg gået i gang med at hækle et par til mig selv.

Farverne på det sidste billede snyder lidt. Der er mere tale om lilla og karrygul. Opskriften findes her.

Og så tilbage til terroristen. Alberte er knap 8 mdr begyndt at rejse sig op! Hun er frygtløs og står på gelében ved alt, der passer i højden. Det resulterer i gråd, når hun vælter, men i løbet af ingen tid er hun oppe igen. Vi har ikke et billede af hende helt oppe på tæer (for hun står ikke på flad fod - det er åbenbart ikke højt nok), for hver gang hun er deroppe er vi klar på, at hun snart falder.

Men hun kan også nøjes med at stå på knæ, og der holder hun balancen bedre. Så godt at man kan kigge i blade!


3 kommentarer:

 1. Wauw nogle flotte grydelapper! Heldig veninde du har dig. :-)

  Og hvor er Alberte bare dygtig! Er hun virkelig allerede snart 8 mdr.?! Vildt!

  KH Tine

  SvarSlet
 2. Så fint hun vil op og videre, se og opleve - bare nervepirrende at være vidne til deres skrumlerier, ikke :) (husker det, husker det)
  Så fine lapper du har lavet, dine indlæg minder mig altid om, at jeg snart må ha lært at hækle :)

  SvarSlet
 3. Tine: Tak skal du have. Ja, tiden går vanvittigt stærkt, det er helt åndssvagt! Jeg så også, at I lige har holdt Fleurs første fødselsdag. Stort tillykke med hende! (Jeg kom helt fra at skrive en kommentar til dig). Man har altid hørt andre snakke om hvor hurtigt tiden går med børn, men aldrig helt kunnet forstå det før nu.

  Menageriet: Meget nervepirrende! Det er bare med at komme i gang med det hækleri, det er slet ikke så svært. Men jeg har det lidt på samme måde med syning, jeg ville så gerne, men det lykkes bare aldrig.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...