20. september 2011

Lidt at kigge på og ting der er uundværlige med en lille baby i huset

Den lille Alberte har fået så fin en sommerfugl af sin onkel og tante.


Den hænger nu over kravlegården, så der er lidt at kigge på i stedet for det hvide loft (når man nu kan se så langt).
I øvrigt har jeg opdaget, at der er en del ting, der er uundværlige i denne tid. En af tingene er stof bleer, som man kan se på billedet. De bliver i hvert fald hurtigt brugt op herhjemme. De bruges til mælk, gylp, tis og... "prutter".
Derudover er min IPhone også min faste følgesvend. Når Alberte ikke vil falde i søvn igen om natten efter at have spist, kan man snildt lige tjekke blogs m.m. mens vuggen vugges. Jeg har også købt bogen "hvor lagde jeg babyen" til min iPhone - fantastisk underholdende og god til lige at slå 5 minutter ihjel, mens man venter på, at den dybe søvn indfinder sig. IPhonen er jo også uundværlig, når bloggen skal opdateres. Der er bare ikke altid tid til at tage billeder med spejlreflekskameraet , overføre dem til computeren, redigere dem i picnic og derefter skrive et langt indlæg på bloggen. Nej, så er det lidt hurtigere at tage et par billeder med telefonen smide dem ind i blogpress, skrive et par ord og vupti. Jeg vidste den iPhone ville være en god investering. Og stofbleerne naturligvis.

- Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

 1. Ih, hvor ser det hyggeligt ud! Jeg kan se, at I også har den fine Lamaze bi - skal du ikke hækle en barnevognskæde?

  Du kan se min (og jeg er jo slet ikke så prof ud i hækling som dig) på http://kreahjoernet.blogspot.com/2011/09/barnevognskde-hklede-dyr-iv.html

  Jeg har købt et væld af stofbleer allerede og nu ligger alt parat og venter på at bebsen forhåbentlig snart kommer!

  SvarSlet
 2. Hej Astrid.
  Jeg har faktisk alle ingredienserne til en barnevognskæde, jeg skal bare have samlet den... Ligesom dig har jeg også tænkt mig at bruge perler fra Tiger.
  Efter at have set din fine kæde, synes jeg nu, at min kæde bliver lidt for kedelig. Måske jeg skulle kaste mig ud i nogle dyr.
  Du bliver i øvrigt glad for stofbleerne. Ammeindlæg kan også anbefales!

  SvarSlet
 3. Jeg har allerede købt en hel posefuld pigeon ammeindlæg...

  Dyrene er super nemme at lave og det tager ikke ret lang tid (jeg overvejer om ikke man kunne gøre et eller andet, så man kan have hænderne fri, når man ammer? En slynge måske?)

  SvarSlet
 4. Her hjemme bruger vi også en masse stofbleer. Kan dog anbefale både at have nogle hvide og nogle farvede. De farvede bruger vi kun til gylp/mælk og de hvide, når vi pusler Johanne. Selvom bleerne bliver vasket på 95 grader, kan jeg godt lide tanken om, at der ikke kommer noget op til munden, som der har været prut osv på:-)

  SvarSlet
 5. nøj den er fin den sommerfugl!!

  tildeler dig hermed denne Award for dine kreative indslag håber du vil lege med

  se instrukser på min blog

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...