15. oktober 2011

Et langtidsprojekt og ligegyldigt mor-ævl

Jeg har satset en smule og startet et større projekt. Det skulle gerne blive til en poncho til mig selv. Den er heldigvis strikket i glatstrik, uden der skal tælles alt for mange masker. Jeg tænket altså, at det er et projekt, jeg kan gå til og fra løbende.
I går var vi til Albertes 5-ugers undersøgelse, hvilket var sidste udkald, da hun i dag er 6 uger gammel. Det er da helt vildt, altså. Hun "bestod" tjekket med bravour. I øvrigt er hendes eksem stort det væk! Det er skisme dejligt. Vi kunne næsten ikke huske, hvordan hun så ud uden.
"Pre-mor Lise" har lige læst ovenstående igennem og rystet på hovedet. "Er eksem nu virkelig blevet det mest interessante, du har at blogge om?"
Ja, åbenbart - i det mindste har jeg da ikke skrevet det på facebook... Endnu.

- Posted using BlogPress from my iPhone

6 kommentarer:

 1. :-) Jeg ved lige hvordan du har det - jeg havde også forsvoret, at jeg ville blogge om babyen, og hvad skriver jeg om konstant?? Det kan jo ikke blive om ret meget andet, når nu der ikke er ret meget andet i hovedet og selv små projekter pludselig tager enormt lang tid at få udført...

  Men tillykke med 5-ugers tjek og tillykke med at eksem er væk. :)

  SvarSlet
 2. Smukke farver til din poncho, glæder mig til at følge projektet :-)

  SvarSlet
 3. Astrid: Ja, bleskift, amning og søvn er pludselig blevet hele ens verden. En tur i Føtex kan pludselig føles som en kæmpe udflugt og ugens højdepunkt. Jeg har i hvert fald flere gange taget mig selv i at glæde mig til sådan en tur.

  Lilla verden: Tak skal du have. Jeg er også selv spændt på resultatet.

  SvarSlet
 4. Søvn (nærmere manglen på samme) er blevet omdrejningspunktet for 90% af mine tanker og de sidste 10 fordeles jævnt på bleskift og amning. Det lykkedes os dog at komme i Dyrehaven i går og i næste uge vover jeg mig helt til Jylland til mine forældre. Det bliver vildt!! :-S

  SvarSlet
 5. Det ser godt nok spændende ud... er det Karen Klarbæks poncho? Lækre farver du har valgt=)

  Når man er mor er det helt ok at gå op i ting som eksem, søvn og andet babypladder;) Det bliver mindre og mindre i takt med at de bliver større - eller også bliver det bare nogle andre ting man tumler med;)

  Fin blog du har, her vil jeg kigge forbi igen!

  Kh

  SvarSlet
 6. Astrid: En lang tur lyder godt nok vildt. Det er i hvert fald vildt, som man pludselig skal planlægge.

  Mille: Godt spottet. Det er nemlig Karen Klarbæks poncho, jeg har kastet mig over.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...