19. december 2011

Snot, saltvand og mortid

Alberte er sløj. Hun er super snottet og er også begyndt at få lidt feber. Åh, det er så synd! Men det er vel hvad man skal vende sig til med et lille barn i huset. Hun holdt os vågen det meste af natten til søndag, hvor hun græd og græd. I nat ville hun åbenbart skåne os, og sov fra kl.23 til kl.7. Så sætter man altså pris på sin nattesøvn.
I kampen mod den stoppede næse får vi hjælp fra vores gode ven saltvand.
De løsner op og giver bedre luft før mad og søvn. Saltvandsampulerne kan købes på apoteket.

I går aftes tog jeg fri fra osteklokken og havde en hyggelig aften med nogle kolleger. Hold nu op, hvor var det mærkeligt (og også lidt dejligt, shh...) at gå ud ad døren uden Alberte og al den oppakning, der hører til. I mens jeg hyggede med kollegerne, hyggede Alberte og far derhjemme.
Det er ikke ret meget, jeg kommer ud selv, da vi simpelthen ikke kan få Alberte til at tage flaske. Vi har op til flere gange måttet kassere modermælk, fordi den lille bandit ikke vil have det på flaske.
Nogen der har gode ideer til, hvordan jeg lærer hende at tage flasken?- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Hej
  Da vores datter skulle lære at tage flasken, hvilket hun bestemt ikke var til, fik hun den mens hun sov. Så er sutterefleksen mere automatisk, og så skulle vi efterfølgende ikke "kæmpe" så længe før hun tog den. Måske det kunne være en ide.
  Glædelig jul :)

  SvarSlet
 2. Nogle børn er meget kræsne med suttens udformning (rund vs anatomisk, størrelse osv), så måske kan det være, I skal prøve med et andet mærke sutteflaske? Ellers kan det være, din sundhedsplejerske har et godt fif?

  Det er da rigtig træls for jer; jeg får virkelig meget energi af at kunne komme over og træne eller komme på kontoret en gang i mellem.

  SvarSlet
 3. Louise: det er da helt sikkert et forsøg værd, når hun er ovenpå igen efter forkølelsen. Også glædelig jul til dig.

  Astrid: det kan godt være vi skal finde nogle andre suttehoveder. Måske nogle der minder om faconen på hendes sut...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...