8. august 2011

Et royalt svøb har set dagens lys

Det har været længe under vejs, og jeg har sneak peaket til det før. Nu er det helt færdigt, og jeg er simpelthen så glad for resultatet. Det er blevet dejligt blødt og fint. Jeg glæder mig til at svøbe en lille baby deri.

Det er simpelthen så uvirkeligt, at jeg snart bliver mor til et lille barn. Der er kun 2,5 uge til termin, hvilket vil sige, at der kan ske noget hvert øjeblik, samtidig kan der jo også gå laaaang tid endnu.
Det begynder virkelig at blive svært at sove nu. Dels pga. fysiske begrænsninger, men også fordi tankerne flyver rundt. Nu vil vi altså snart gerne hilse på den lille pige!

3 kommentarer:

 1. Ååårh hvor er det bare fint!!! Ville ønske jeg havde haft tålmodighed til at strikke sådan et til Jonathan, inden han blev født.. Nå, men måske næste gang!
  Uh, husker alt for godt den sidste tid med delvist søvnløse aftener/nætter.. Og den SPÆNDING! Heldig dig du skal holde en lille nyfødt i dine arme meget snart.. :D
  Held og lykke med fødslen :D

  SvarSlet
 2. Tusind tak.
  Ja, der er jo egentlig ikke så lang tid til, når det kommer til stykket. Men tålmodighed er altså ikke min stærke side... På den anden side glemmer jeg nok hurtigt ventetiden, når først den er slut.

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare fantastisk smuk !!
  Kommer der evt en DIY ?? :) kunne være helt fantastisk
  Knus Anne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...