24. november 2011

Garn fra søstrene

Jeg har været et smut i Søstrene Grene. Uden barnevogn vel at mærke! Det kan Søstrene Grene i Aalborg slet ikke klare, der er absolut ingen plads - måske det er en del af konceptet?
Siden jeg sidst havde været der, havde de fået nye farver garn, så der måtte lige lidt nøgler med hjem. Det er bl.a. blevet til en ny suttesnor til Alberte.Her ses en dødtræt model. Prøver at holde hende vågen, så hun vil tage en længere lur. At skrive blogindlæg på mobilen er åbenbart ikke vejen frem, nu er hun faldet i søvn på mine ben...
Nå, det var suttesnoren vi kom fra. Sådan en er ret uundværlig for tiden. Alberte hiver fat i alt, hvad hun kan komme i nærheden af for tiden inkl hendes sut. Hun kan altså kaste sådan en ret langt - måske hun bliver håndboldspiller?
Og så lige et billede af Tornerose.
- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

  1. Jeg har haft min barnevogn med i Søstrene Grene i Fields på Amager; det gik fint, så det er ikke noget gennemgående koncept. Fin suttesnor - Anton er ikke nået til at kunne kaste med sutten, men hiver den gerne ud... Det bliver dejligt, når han selv kan komme den i igen! :)

    SvarSlet
  2. Ja, jeg glæder mig også til Alberte selv kan komme sutten i munden. Hun kan blive så sur, når sutten flagrer ude i hånden.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...