3. november 2011

Vinder af Give Away!

I dag er Alberte 2 måneder gammel! Det er jo vanvittigt som tiden flyver. Det lyder som en kliché, men jeg forstår altså ikke, at der er allerede er gået så lang tid. På den anden side kan jeg næsten heller ikke huske, hvordan det var, før hun blev født.

Med Albertes 2 måneders dag kom også udtrækningen af vinderen af min give away. Alle lodder blev skrevet ned på en seddel. Kæresten fik æren af at vælge et tal mellem 1 og 81.

Vinderen blev: Dorte Klerke med bloggen Dortes skriblerier. Sjovt nok bor Dorte også i Aalborg. Jeg synes, det er sjældent, at jeg finder andre bloggere i nærheden af mig. For mig virker det til, at de fleste bor i Århus eller København, men det er måske bare mig...

I hvert fald stort tillykke til Dorte. Hvis du er sød at sende mig en mail på liseramlose85@hotmail.com med din adresse, vil jeg sende den lilla/gule rangle til dig.


2 kommentarer:

  1. Næh hvor dejligt. Har en veninde, der bliver mor for første gang til februar, så den bliver hun nok glad for. Sender dig lige en mail. Spændende at se, hvor tæt vi så bor på hinanden :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...