15. november 2011

Hos "fotografen"

... ja, det var bare mor, der legede fotograf. Der skulle i hvert fald tages lidt billeder til barnedåbsinvitationer. Jeg synes, min lille fotomodel klarede det eksemplarisk.
Vi var også hos en "prof" fotograf for nogle uger siden, men det er noget nemmere at lokke et smil ud af den lille dame, når hun er på hjemmebane.


Nu er barnedåbsinvitationer bestilt. Jeg har lavet dem vha. Picnik.com. Det bliver spændende at få dem i hånden. Jeg kan ikke lade være med at være bange for, at jeg har lavet en fejl på dem. Skrevet det forkerte tidspunkt eller noget. Jeg tør næsten ikke kigge på den færdige invitation på computeren.
Når invitationerne en gang er sendt ud, kan det være jeg lægger det færdige resultat på bloggen.

Vi har lidt travlt for tiden, så jeg har en masse hængepartier. Bl.a. nogle blogawards jeg har modtaget. Jeg beklager meget, det er altså ikke fordi jeg er ligeglad. Det er en dejlig anerkendelse at få.

3 kommentarer:

 1. hvor er hun kær :D Jeg tager også altid selv billeder af mine børn før jul. De er så dejligt naturlige, når de er på hjemmebane.

  SvarSlet
 2. Tak skal du ha', vi er også ret godt tilfredse med hende. Jeg er også en fan af de mere naturlige billeder. God ide altid at tage mere planlagte billeder før jul. På den måde husker man at få det gjort hvert år. Det må være rart for børnene at have sådan nogle billeder, når de bliver større, tænker jeg.

  SvarSlet
 3. Nååårh hvor er hun kær! Enig i at hjemmebane billeder som regel er bedst. :-)

  KH Tine

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...