11. august 2011

Barnets bog

Jeg er i gang med et projekt, der forhåbentlig kan beskæftige mig lidt, "mens vi venter".
Utålmodigheden har nemlig indfundet sig i stor grad. Så voldsomt, at jeg faktisk har fået afsluttet alle mine hængepartier. Der følger billeder af dem i morgen.
Her til aften har jeg så indledt et nyt projekt, der ikke kan afsluttes lige med det første. Nemlig en personlig barnets bog til lillepigen.

Jeg tager gerne i mod gode ideer til, hvad sådan en kan/bør indeholde.

- Posted using BlogPress from my iPhone

2 kommentarer:

 1. Hvor fint.. Noget lignende har vi også til Jonathan..
  En fin idé, som vi bruger til Jonathans er, f.eks. da vi holdt barnedåb, så tog vi et portrætbillede af hver eneste gæst, hvorefter vi fik dem fremkaldt som små pasbilleder, de blev så klistret. Ved siden af billederne skrev vi hvem de var, deres tilhørsforhold til Jonathan, samt hvad han fik i gave fra dem.
  Det er så en ting vi har tænkt os at blive ved med at gøre.
  I dag fylder han et halvt år, og det fejrer vi med lidt venner og familie i morgen - og der vil vi gøre det samme igen.. :)
  Held og lykke..

  P.S. Jeg kan godt forstå du er træt af ventetiden - det er nu det er værst.. Pyha. Kan tydeligt huske hvordan jeg havde det, de sidste 3 uger før jeg fødte...

  SvarSlet
 2. Tillykke med det halve år. Det er garanteret stort.
  Billeder af gæsterne lyder som en super ide. Det må jeg lige have tænkt ind. Jeg er ved at være bange for, at den bog, jeg har, er for lille...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...