Jeg havde kastet mig hovedkulds ud i at bage rugbrød. Det er noget, jeg aldrig har prøvet før, derfor var jeg ekstra opmærksom på at følge opskriften til punkt og prikke. Men men nogle gange er det også tilladt at tænke selv. På den måde kunne det jo være, at man fik SMURT formen, så brødene kunne komme ud igen!!
Åh altså. Nu står jeg med 2 rugbrød, der ser fine ud, men altså ikke vil slippe formen. Lige nu er jeg simpelthen så irriteret på mig selv. Den eneste løsning, jeg kan se, er at grave indholdet ud og lave øllebrød.
3 dages arbejde... Hvor er det trist. Heldigvis har jeg da gemt noget surdej, så jeg kan prøve igen - hvis jeg tør.
- Posted using BlogPress from my iPhone
Jeg har forsøgt MANGE gange at bage rugbrød og er endt med diverse mystiske resultater. Indtil jeg faldt over denne opskrift:
SvarSlethttp://www.kvalimad.dk/opskrifter/simpelt-rugbroed
Hvor jeg brugte en surdej, jeg havde lavet efter opskriften på hans hjemmeside:
http://www.kvalimad.dk/opskrifter/lav-en-surdej
Det hele er meget nemt og det er et vildt godt rugbrød med med lidt arbejde. Og det kan fryses og er stadig godt, når man tager det ud igen.
Og der er en videoinstruktion til hvordan man laver brødet, så behovet for selvstændig tankevirksomhed er minimalt! :)
Og i øvrigt: Fin, fin blog! :)
Tusind tak for tippet. Det må jeg da lige se nærmere på.
SvarSlet